Planetarium

Cine suntem?


SUPERNOVA Planetarium este cel mai MARE si mai PERFORMANT planetariu din Romania cu cel mai mare ecran sferic de 16m diametru, max. 200 de locuri, proiectoare 4K laser, fotolii super-ergonomice.
Va asteptam la cea mai fascinanta experienta imersiva in ROMANIA.

Suntem o echipă mică cu idei mari

ATENTIE! Anul acesta vom veni cu o surpriza si mai mare! Al doilea dom de 16m este deja fabricat si va fi lansat in curand!

Locația actuală este în Slănic Prahova

NU știm dacă vom continua în salină deoarece SALROM S.A. Sucursala SLĂNIC Prahova nu ne permite accesul în salină pentru a deschide planetariul dar nici nu ne transmite “acordul pentru evenimentul comun” sa-l semnam.

Este foarte posibil sa ieșim la suprafață deoarece sunt foarte multe programări de ȘCOALA ALTFEL și nu putem să punem organizatorii/școlile/agențiile de turism în situații dificile față de parinți sau vizitatori.

Foarte mulți vizitatoi vin de la mari distanțe SPECIAL pentru PLANETARIU iar SALROM nu înțelege ca acești oameni cheltuie bani și resurse de timp etc. astfel încât dacă ar fi știut că planetariul este închis nu ar mai fi făcut deplasarea în SLANIC și nu ar mai intra în salină.